vacatures

 

Applicatiespecialist Groningen / Oosterhout

Voor zowel ons kantoor in Groningen als onze locatie in Oosterhout zijn wij op zoek naar een collega voor de rol als Customer Support / Applicatie Specialist.
 

Als Technisch Applicatiespecialist ben je het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als per e-mail, voor onze klanten die gebruik maken van onze software (gebaseerd op Microsoft Business Central / C# en Progress OpenEdge). Je lost complexe en technische tweedelijns klantvragen op door deze te analyseren, door te vragen bij de klant en creatieve oplossingen te bedenken. De vragen zijn zowel proces- als softwarematig. Je ondersteunt de applicatiebeheerder van de klant op afstand, onderzoekt de vraag achter de vraag en handelt deze adequaat af. Indien na jouw analyse blijkt dat het een gewenste nieuwe functionaliteit betreft of een programmatuurfout, dan zet je de vraag door naar ons developmentteam en houd je de klant op de hoogte over de voortgang. Daarnaast krijg je als teamlid, afhankelijk van je senioriteitsniveau en specifieke competenties, één of meerdere projecten toebedeeld, waarin je als projectleider acteert.

 

Wat we vragen:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Relevante ervaring in bv. een rol als Technisch applicatie beheer of tweedelijns servicedesk medewerker;

  • Analytische vaardigheden, je bent in staat om diep te graven en goed door te vragen;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

  • Domeinkennis van zorgprocessen binnen eerste of tweedelijns zorgaanbieders is een pré (huisartsen, apotheken, zorginstellingen, poliklinieken, GGZ);

  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ITIL foundation, HL7, Edifact, XML en HTML encoding en een meldingenregistratiesysteem zoals TOPdesk.

 

Geïnteresseerd, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op: hr@hi-systems.nl  / 085 006 87 19

 

 Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing

Actief in een dynamische markt die voor forse uitdagingen staat

Waardering voor lef en ondernemerschap

Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers via expertsessies, multifunctionele bijeenkomsten, trainingen, opleidingen en meeloopsessies met klanten en eindgebruikers

Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, markt-, en klantfocus


Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal

Onderdeel van

HI Systems  opereert als zelfstandige business unit binnen Total Specific Solutions (TSS), onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI). CSI en TSS bundelen kennis en ervaring van markt-, business- en software specialisten en bieden een unieke combinatie van specialistische kennis van markten, bedrijfsprocessen en hoogwaardige software.