Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing

Actief in een dynamische markt die voor forse uitdagingen staat

Waardering voor lef en ondernemerschap


Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers via expertsessies, multifunctionele bijeenkomsten, trainingen, opleidingen en meeloopsessies met klanten en eindgebruikers

Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, markt-, en klantfocus


Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal


TWEEDE PLAATS TOP 100 'BESTE WERKGEVERS VOOR ICT PROFESSIONALS IN NEDERLAND' in 2017

Om een rangorde aan te brengen in welke werkgevers het aantrekkelijkst zijn voor ICT-professionals worden ieder jaar verschillende rankings en lijsten uitgebracht. Uit een Nederlands werkgeversonderzoek onder ruim 3.000 ICT'ers staat PharmaPartners , waar HI-Systems onder valt als zelfstandig opererende business unit, met een score van 9,7 op #2 in de lijst. De meest opvallende score van PharmaPartners is die op het gebied van ruimte en kansen: een 10 van alle ICT-professionals die hebben deelgenomen aan het onderzoek. Lees het volledige artikel hier terug.


Onderdeel van

HI-systems  opereert als zelfstandige business unit binnen Total Specific Solutions (TSS), onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI). CSI en TSS bundelen kennis en ervaring van markt-, business- en software specialisten en bieden een unieke combinatie van specialistische kennis van markten, bedrijfsprocessen en hoogwaardige software.

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!