Administratief medewerker / Management ondersteuning

Met je hoofd in de ICT en je hart bij de zorg! Wij zijn een bedrijf met een uitgesproken visie waarbij we met onze oplossingen een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de zorg door effectiever gebruik van medicatie. Onze aanpak is gericht op continue vernieuwing met de focus op groei. Daar kan jij een bijdrage aan leveren!

Voor HI-Systems zoeken wij een:

Administratief Medewerker / Management Assistent (parttime, 24-32 uur)

Functie
Je bent als Administratief Medewerker/Management Assistent voor de Business Unit HI-Systems verantwoordelijk voor de administratie en facturatie van offertes en projecten. Als ondersteuning van het Management ben je spin in het web van de interne organisatie en plan je afspraken voor het Management in. Je bent aanspreekpunt voor de klant als het gaat om facturen en afspraken met Management. Daarnaast voer je een actief debiteurenbeheer met als doel een zo laag mogelijke debiteurenstand te realiseren.

Wat jouw werkzaamheden zijn?
-
Ondersteunen bij opstellen van offertes en contracten;
- Administreren van contracten, offertes en projecten;
- Tijdig en correct factureren van consultancy uren en overige dienstverlening;
- Actief debiteurenbeheer;
- Plannen en bewaken van afspraken voor het Management;
- Agendabeheer Managing Director;
- Management ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Wat vragen we van jou?
-
Ervaring met uitvoeren van financiële administratie en/of debiteurenbeheer;
- HBO werk- en denkniveau;
- Je bent goed cijfermatig onderlegd;
- Goede kennis van Microsoft Excel;
- Kennis van Exact (Globe en Synergy) is een pre;
- Je bent zelfstandig en proactief;
- Daarnaast ben je klantvriendelijk en resultaatgericht;
- Circa 24-32 uur beschikbaar.

Wat krijg je er voor terug?
-
Marktconform salaris;
- 8,33% vakantiegeld;
- 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (naar rato);
- € 500,- persoonlijk budget;
- Uitstekende pensioenregeling;
- Variabele beloning;
- Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een uitdagende en professionele werkomgeving met een gezonde dosis zingeving.

Organisatie
HI-Systems maakt onderdeel uit van PharmaPartners B.V. Je komt bij HI-Systems in Oosterhout te werken binnen een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van software van HI-Systems voor de tweedelijns zorg (ziekenhuizen en zorginstellingen). HI-Systems kenmerkt zich door een informele werksfeer, korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er heerst een no-nonsense mentaliteit, saamhorigheid en openheid en er is zeker ruimte en vrijheid voor nieuwe initiatieven en zelfontplooiing.

TSS en CSI
Total Specific Solutions (TSS) is sinds januari 2011 het solide fundament onder PharmaPartners. Met ruim 1.800 medewerkers en dertien vestigingen is TSS een van de grootste niet-beursgenoteerde IT-ondernemingen van Nederland. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector. Waar mogelijk versterken ze elkaar.

TSS is onderdeel van Constellation Software Inc. (Constellation). CSI is een wereldwijde aanbieder van enterprise softwareoplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. Haar belangrijkste strategie is het verwerven, beheren en bouwen van vertical market softwarebedrijven. In het algemeen bieden deze bedrijven bedrijf kritische softwareproducten die aansluiten bij de specifieke behoeften van klanten in specifieke verticale markten.

Sollicitatie
Is deze functie geschikt voor jou? Stuur je motivatie en CV naar recruitment@pharmapartners.nl t.a.v. de heer Gerben Kroes, Managing Director. Graag ontvangen wij je reactie voor 21 november 2018.

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!