Implementatie Consultant/ Business Analist (Oosterhout / landelijk)

Introductie
Vanwege een tweetal grote implementatietrajecten bij de klanten van HI-Systems zijn ze op zoek naar een implementatie consultant/ business analist. In deze rol begeleid je implementaties, stem je continu af met diverse interne en externe stakeholders en haal je specificaties op ter verbetering van de software applicaties.

Organisatie
HI-Systems maakt onderdeel uit van PharmaPartners B.V. Je komt bij HI-Systems in Oosterhout te werken in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van software voor ziekenhuizen en instellingen (Klinicom, Zamicom, ViPharma). HI-Systems kenmerkt zich door een informele werksfeer, korte lijnen en platte organisatiestructuur, saamhorigheid en openheid en ten slotte ruimte en vrijheid voor nieuwe initiatieven en zelfontplooiing.


PharmaPartners (onderdeel van TSS) is een software leverancier gericht op de zorgsector. Zij leveren software oplossingen voor apotheekcollectieven, huisartsenzorg, geïntegreerde eerstelijnszorg, GGZ instellingen, en ziekenhuisinstellingen. In 40 jaar tijd hebben ze zich ontwikkeld tot marktleider in de Nederlandse markt.


Functie
In de rol van consultant begeleid je implementatie trajecten bij de klant, daarnaast adviseer en ondersteun je hen in het effectief en efficiënt gebruik van de software. In deze trajecten houd jij het overzicht en zorg je dat de implementatie volgens planning verloopt. Daarnaast is het van belang om continu met de diverse interne en externe stakeholders in gesprek te blijven, om verwachtingen te managen en in te spelen op eventuele ontwikkelingen. Het is dan ook jouw taak om in samenwerking met de klanten specificaties op te stellen en deze in samenspraak met de Product Owner door te vertalen naar de ontwikkelafdeling.Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:
- Een afgeronde HBO opleiding;
- Ten minste 2-3 jaar ervaring met implementatie trajecten (bij voorkeur in de zorg);
- Ervaring in projectmanagement en focus op klanttevredenheid;
- Uitstekende stakeholdermanagement skills, daardoor ben je capabel om mensen ‘mee te krijgen’ in je verhaal;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Probleemoplossend vermogen, pragmatische werkwijze, analytische vaardigheden en de durf om beslissingen te nemen;
- Hart voor de zorg en de maatschappij, hierin sta je voor de verlangde kwaliteit/ veiligheid van de producten;

Aanbod
-
Een passend salaris, 8,33% vakantiegeld, lease auto, een variabele beloning, en 26 vakantiedagen (én de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen);
- Een uitstekende pensioenregeling;
- Voldoende kansen om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, naast opleidingsmogelijkheden en programma’s binnen het bedrijf krijg je hiervoor een persoonlijk ontwikkelbudget van 500 euro per jaar;
- De mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg;
- De ruimte voor innovatie en ondernemerschap en om een visie te vormen over product ontwikkeling;
- Een prettige bedrijfscultuur waarin je samen (hard) werkt om te voldoen aan klantverwachtingen en bij voorkeur te overtreffen!

Vragen / solliciteren
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact op met de consultants van Lefit:
- Diede Klijs 06-22814142 of;
- Ivo Niesen 06-24860308
Sollicitaties via: Lefit

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!