Front-end / Angular developer

Hi-Systems in Oosterhout is, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een Front-end developer. Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieuze organisatie, die er kei hard aan werkt om de meest toekomst bestendige en gespecialiseerde leverancier van softwareoplossingen binnen medicatiemanagement te zijn? Lees dan verder en solliciteer!

Hi-Systems in Oosterhout

HI-Systems maakt onderdeel uit van PharmaPartners B.V. Je komt bij HI-Systems in Oosterhout te werken in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van producten voor de tweedelijns zorg (ziekenhuizen en instellingen). Het zijn oplossingen voor ziekenhuisapothekers, medisch specialisten en verpleging op het gebied van medicatieveiligheid. Binnen dit team werk je nauw samen met je directe collega's aan de ontwikkeling en onderhoud van deze oplossingen. Je ontwikkelt, test en documenteert je eigen software en tevens ben je de sparringpartner van het scrumteam. De wisselwerking tussen jou en je collega's is zeer belangrijk en een van de succesfactoren van HI-Systems. Wij bieden je een leuke en uitdagende functie, waarin je je talenten maximaal kan benutten en verder kan ontwikkelen en waarin veel ruimte is voor initiatieven.

Kenmerken van HI-Systems

- Informele werksfeer
- Korte lijnen en platte organisatiestructuur
- No-nonsense, saamhorigheid en openheid
- Ruimte en vrijheid voor nieuwe initiatieven en zelfontplooiing
- Humor op de werkplek en ruimte om jezelf te zijn.

Wat ga je doen?

- Ontwikkelen in Angular
- Onderhoud, development en beheer op de bestaande omgeving
- In kaart brengen/specificaties schrijven van de functionaliteit

Als Front-end ontwikkelaar bouw je en test je software applicaties die een bijdrage leveren aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. Je ontwikkelt complexe informatiesystemen voor Artsen en Ziekenhuisapotheken. Denk hierbij aan het medisch dossier van patiënten, medicatiebewaking en een koppeling tussen de voorraadgegevens bij een ziekenhuisapotheek en de inkoop bij de groothandel. Het gaat om applicatie waar zeer grote hoeveelheden gevoelige data gebruikt wordt. Onze applicaties moeten dan ook zeer robuust zijn en de hoogste standaarden van security en privacy borging bieden. Dit vraagt van onze developers dat ze altijd voor de best mogelijke oplossing gaan, zonder concessies te doen aan deze fundamenten van onze oplossingen.

Je analyseert klantbehoeften om de benodigde softwareoplossingen te kunnen identificeren en specificeren. Je stelt daarnaast functionele en technische specificaties op en op basis van deze specificaties en interfaces van andere systemen schrijf je programma's of pas je deze aan. Je staat dicht bij de klant. In elk project werk je in een scrumteam samen met business analisten, test specialisten en andere ontwikkelaars om zorg te dragen voor de oplevering van goede en betrouwbare software. Daarnaast draag je zorg voor het voorbereiden en beoordelen van systeem- en gebruikersdocumentatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ervaring met ontwikkelen in Angular 2+, TypeScript, HTML5, SCSS;
 • Optioneel: GitLab, Scrum, Angular Material;
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van informatica of vergelijkbaar;
 • Je kunt je ook in het Engels zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Als ideale kandidaat herken je je in de volgende beschrijving

 • Je bent TOV: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend;
 • Je benut alle geboden mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Je deelt makkelijk kennis en informatie met anderen;
 • Je komt met creatieve ideeën en oplossingen in de eigen werksituatie;
 • Je werkt graag in een gedreven, enthousiaste en ondernemende organisatie.

Wij bieden

 • Een passend salaris afhankelijk van jouw talent en ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • Voldoende kansen om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, naast opleidingsmogelijkheden en programma’s binnen het bedrijf krijg je hiervoor een persoonlijk ontwikkelbudget van 500 euro per jaar;
 • Een baan waarbij je bijdraagt aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg;
 • De ruimte voor innovatie en ondernemerschap om een visie te vormen over product ontwikkeling;
 • Een prettige bedrijfscultuur waarin je samen hard werkt om klantverwachtingen te overtreffen!

Solliciteren
Is dit jouw functie? Wil jij software bouwen die een belangrijke bijdrage leveren in de gezondheidszorg? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Wij zorgen voor de koffie!

Heb je nog vragen over de rol van Angular developer in het team, de sollicitatieprocedure of ontwikkelmogelijkheden? App Rowan Evers op 06 55 88 04 23. Uiteraard is het ook mogelijk om een toekomstige collega van de afdeling te spreken om een echte indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werkplek waar je terecht komt!

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!