Functioneel tester

Hi-Systems in Oosterhout, is voor haar scrumteams op zoek naar een functioneel tester. Heb jij minimaal 1 jaar ervaring met het functioneel testen van diverse softwareapplicaties van complexe informatiesystemen en ben jij toe aan een volgende stap? Word dan tester bij Hi-Systems en lever jouw bijdrage aan de meest gebruikersvriendelijke software van de Nederlandse gezondheidszorg!

Wat ga je doen?
Jouw doel is om fouten en bugs in de software- en gebruikers flow te ontdekken. Je rapporteert structureel en op een, voor het development team begrijpelijk wijze, de ontdekte bugs. Uiteindelijk is het hoofddoel om de applicatie zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te laten werken met de best mogelijke gebruikers ervaring.

Jij werkt nauw samen met de software developers om zeker te stellen dat de gerealiseerde functionaliteit naar behoren werkt en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Hierbij maak je gebruik van je communicatieve en analytische vaardigheden. Als tester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van testspecificaties en testscenario’s voor de te testen applicatie en het automatiseren daarvan. Je bepaalt mede de strategie voor de vervolgaanpak. Naast het inrichten van de testomgevingen met de juiste hoeveelheid kwalitatieve en kwantitatieve testdata ben je ook bezig met het opzetten van geautomatiseerde en handmatige testen en het onderhouden en verbeteren van het test framework.

Wie jij bent

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Dan zou deze functie heel goed passend kunnen zijn!

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met diverse test- en controlemethodes en een hbo-achtergrond;
 • Je beschikt over kennis van complexe IT-systemen;
 • Je beheerst naast de Nederlandse, ook de Engelse taal;
 • Jouw analytische en probleemoplossende vermogen zijn sterk ontwikkeld;
 • Je omschrijft jezelf als leergierig, sociaal maar ook kritisch;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend (TOV).

Tot slot krijg jij energie van het werken in een internationaal teamverband en lever jij gevraagd en ongevraagd jouw input en feedback. Maar je vindt het ook prettig om zelfstandig analyses te maken en kent een grote verantwoordelijkheid om jouw werk zelf in te richten.

Deze vacature zal jou nog meer aanspreken wanneer:

 • Je bekend bent met agile werken en ervaring hebt met scrum;
 • Je kennis hebt van Tmap/ISTQB;
 • Je affiniteit hebt met de Nederlandse gezondheidszorg.

Wij bieden

 • Een passend salaris afhankelijk van jouw talent en de ervaring die jij meeneemt
 • 8,33% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Voldoende kansen om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, naast opleidingsmogelijkheden en programma’s binnen het bedrijf krijg je hiervoor een persoonlijk ontwikkelbudget van 500 euro per jaar;
 • Een baan waarbij je bijdraagt aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg
 • De ruimte voor innovatie en ondernemerschap om een visie te vormen over productontwikkeling;
 • Een prettige bedrijfscultuur waarin je samen hard werkt om klantverwachtingen te overtreffen!

Hi-Systems in Oosterhout

HI-Systems maakt onderdeel uit van PharmaPartners B.V. Je komt bij HI-Systems in Oosterhout te werken in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van producten voor de tweedelijns zorg (ziekenhuizen en instellingen). Het zijn oplossingen voor medicijnzorg en voor o.a. apotheken.

Kenmerken van HI-Systems
- Informele werksfeer
- Korte lijnen en platte organisatiestructuur
- No-nonsense, saamhorigheid en openheid
- Ruimte en vrijheid voor nieuwe initiatieven en zelfontplooiing
- Humor op de werkplek en ruimte om jezelf te zijn.

Solliciteren
Is dit jouw functie? Wil jij software testen en beoordelen op risico’s en ook een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen over de rol van functioneel tester in het team, de sollicitatieprocedure of ontwikkelmogelijkheden? App Rowan Evers op 06 55 88 04 23. Uiteraard is het ook mogelijk om een toekomstige collega van de afdeling te spreken om een echte indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werkplek waar je terecht komt!

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!